Subscribe Us

Header Ads

Vaksinepass

Del Sende Del på Twitter Del på E-post. 061221 1621 061221 1621.


Pin On D R E A M H O U S E

For arrangementer med flere enn 500 personer må deltakerne ha vaksinepass.

. Nå vil politikerne stramme ytterligere inn. Debattanten mener myndighetene må innføre krav om koronapass slik han selv måtte vise for kopperpass på 1960-tallet. De åpner også for at helsemyndighetene dersom smittespredningen tilsier det kan innføre pålegg om vaksinesertifikat for å slippe inn på serveringssteder kulturarrangementer kollektiv langdistansetransport og andre steder med særlig høy smitterisiko.

Kjetil Jansrud 36 falt stygt under super-G-rennet i Beaver Creek. Frankrike har den siste tiden opplevd stor økning i coronasmitte. Det har ført til.

New York innfører vaksinepass for arbeidsgivere i privat sektor. Del 2222 Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenkeKopiert. Nå kan danske arbeidsgivere kreve grønt vaksinepass Av NTB 25.

Vaksinepass vil medføre en begrensning i folks rettigheter og vi vil få et klasseskille noe à la rike fattige og slikt trenger vi ikke i Norge. Arrangementer for 20 til 500 personer skal ha faste sitteplasser. Helsedirektør Bjørn Guldvog sier det er altfor tidlig å si noe om smittesituasjonen i mai og om det kan bli nok et år uten barnetog og store selskaper 17.

November 2021 1435 Lovforslaget ble vedtatt med bredt flertall og kun de mindre partiene Nye Borgerlige og Frie Grønne stemte imot. Nå bekrefter Skiforbundet skade i kneet til alpinisten. Lær av historien - krev vaksinepass.

To doser er pålagt for å få gyldig bevis på vaksinasjon. 22 Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenkeKopiert. 23122021 0637 Sist oppdatert.

2 days agoI en pressemelding onsdag sier den svenske regjeringen de viderefører dagens smitteverntiltak. Vi ønsker at regjeringen forplikter seg til å ikke utstede noen e-vaksinasjonsstatus immunitetspass til det norske folk. Avstand mellom grupper og maks åtte personer per.

Franske politikere mottar dødstrusler for vaksinepass.


Rekordmye Importsmitte I Sommer Men Fa Smittetilfeller Fra Sverige I 2021 Sommer Man Irak

Post a Comment

0 Comments